Echipa de profesioniști de la Palladium Residence are întotdeauna în minte clientul și încearcă mereu să vină cu oferte care mai de care mai avantajoase. Și cum luna decembrie este luna cadourilor, generozității și stării de bine, avem nu doar o ofertă, ci 4 oferte pentru tine, avantajul tău fiind de până la 8.900 euro. Sună interesant, nu-i așa?
Hai să trecem cele 3 oferte în revistă, ca să îți fie cât mai ușor să le analizezi și să alegi ceea ce ți se potrivește cel mai bine, pentru ca sărbătorile de iarnă să fie cât mai plăcute și mai vesele.

◊ Poți să îți cumperi un apartament cu 3 camere TIP 5 prin credit ipotecar și, în aceiași bani, să primești cadou un loc de parcare în parcarea supraetajată! Oferta aceasta este valabilă pentru semnarea unui antecontract de vânzare-cumpărare pentru un apartament TIP 5 in blocul 6 în perioada 23.11.2018 – 30.04.2019.

◊ Dacă alegi să achiți integral apartamentul cu 3 camere TIP 5 în blocul 6, până la 31.01.2019, se aplică o reducere de 5.000 € din preț SAU se oferă un loc de parcare GRATUIT in parcarea supraetajata la care se adaugă un discount suplimentar de 2.000 €.

Prețul unui apartament cu 3 camere TIP 5 în blocul 6 pornește de la 75.500 euro + TVA, iar al unui loc de parcare în parcarea supraetajată este de 6.900 euro + TVA.

◊ Îți dorești un loc de parcare subteran, dar nu ai acum toți banii pentru achiziționarea acestuia? Îți oferim o variantă de achitare foarte avantajoasă! Plătești acum 2.500 euro, iar diferența o vei achita abia peste 4 ani, fără nici un cost suplimentar pentru tine! Oferta este valabilă până la data de 31.03.2019.

Prețul unui loc de parcare în parcarea subterană este de 6.900 euro + TVA.

◊ Știi toate lucrurile acelea din casă pentru care, practic, nu mai ai loc, dar nu vrei să te desparți de ele, cum ar fi schiurile, borcanele pentru conservele de iarnă, bicicleta copilului sau a ta? Ei bine, poți avea la pachet un loc de parcare subteran și o boxă la prețul unui loc de parcare subteran. Oferta este valabilă până la data de 31.03.2019.
Prețul unui loc de parcare în parcarea subterană este de 6.900 euro + TVA, iar prețul unei boxe pornește de la 1.800 euro + TVA.

Pentru mai multe detalii, te rugăm să îți contactezi consultantul de vânzări.

* Oferta este supusă unor termeni și condiții și se poate modifica fără notificare prealabilă.
** Oferta nu se cumulează cu alte promoții în vigoare.
*** Prețurile nu conțin TVA.