Ne apropiem cu pași repezi de sfârșitul de an și, cu fiece zi care trece, ne entuziasmăm din ce în ce mai mult că vine Crăciunul. Ne gândim cu drag la ce urmează să se întâmple și zâmbim. Urmează întâlnirea anuală cu întreaga familie, cadouri, mese pline de bunătățuri, veselie și bună dispoziție.

Crăciunul mai înseamnă și generozitate, să dăruiești celor din jur puțină fericire și să îi ajuți pe cei care au nevoie. Și pentru că noi ne dorim ca tu să ai parte de toate bucuriile de mai sus fara sa iti fie afectat bugetul pentru sărbătorile de iarnă, ne-am hotărât să creăm nu una, ci două oferte special pentru tine:

    1. Anul acesta, de Crăciun, poți să îți cumperi un apartament cu 3 camere TIP 5 prin credit ipotecar (15% avans) și, în aceiași bani, să primești cadou un loc de parcare în parcarea supraetajată! Oferta aceasta este valabilă pentru semnarea unui antecontract de vanzare-cumparare pentru un apartament TIP 5 in blocul 6 în perioada 23.11.2018 – 30.04.2019.
    2. Dacă alegi să achiți integral apartamentul cu 3 camere TIP 5 în blocul 6, până la 31.01.2019, se aplică o reducere de 5.000 € din preț SAU se oferă un loc de parcare GRATUIT in parcarea supraetajata la care se adauga un discount suplimentar de 2.000 €.

Te așteptăm la noi la birouri pentru a beneficia de oricare dintre aceste oferte atractive de Crăciun!